Help : Activiteit toevoegen

Hier kan je een activiteit toevoegen aan één van de organisaties waarbij je geregistreerd bent.

Verplichte velden

• Organisatie: Selecteer hier de organisatie waarvoor je een activiteit wil toevoegen.
  • Naam Activiteit: Vul hier de naam van de activiteit in.
  • Soort Activiteit: Kies hier de juiste omschrijving voor je activiteit. Indien er geen gepaste beschrijving aanwezig is, kies dan onderaan "Andere".
  • Tijd & Datum: Kies hier het openingsuur en de juiste datum van de activiteit. Standaard staat de datum van vandaag geselecteerd.
  • Plaats: De plaats waar de activiteit plaatsvind. Bijvoorbeeld: Een café ('t waagstuk,..), een feestzaal (De Cinema,..), een school,..
  • postcode of gemeente: Vul hier ofwel de postcode ofwel de gemeente in. Zodra je op Toevoegen klikt, zal het systeem nakijken of deze postcode/gemeente bestaat. Indien er meerdere mogelijkheden zijn, krijg je een lijst met daarin de mogelijkheden. Zodra je de juiste geselecteerd hebt en er zich geen andere problemen voordoen, klik je nogmaals op Toevoegen
  • Optionele velden

• URL: URL van de activiteit, (flyer, beschrijving,...)
  • Beschrijving: Een kleine beschrijving van de activiteit